Zlato i srebro za naše projekte na prestižnom regionalnom natjecanju

U sklopu jedinstvene regionalne nagrade „the! award“ u organizaciji HUOJ-a internacionalni stručni žiri sastavljen od 12 članova prepoznao je dva naša projekta kao izvrsne i dodijelio im zlatnu i srebrnu medalju.  

Projekt „Sajam zdravlja - Štampar u tvom kvartu“ osvojio je zlato u kategoriji the! award za društveno odgovorno poslovanje te je prepoznat kao najbolji takav projekt u regiji. Projekt „Sit&Meet – Staza hrvatskih velikana“ osvojio je srebro u kategoriji the! award za odnose s javnošću za mala i srednja trgovačka društva, u kojoj nije dodijeljeno zlato.

Ovo natjecanje, na kojem je sudjelovalo niz projekata iz Slovenije, Srbije, BiH te Hrvatske, osmišljeno je s ciljem nagrađivanja najistaknutijih komunikacijskih projekata u odnosima s javnošću u jugoistočnoj Europi.

Oba projekta ranije su nagrađena Grand Prix-om 2023. Hrvatske udruge za odnose s javnošću, stoga ovim putem još jednom zahvaljujemo klijentima na povjerenju, kao i našem vrijednom i kreativnom timu, a čestitke upućujemo i svim kolegama dobitnicima ovog vrijednog priznanja.

Politika kolačića

Za pravilno funkcioniranje ove web stranice i kako bi unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Politika kolačića

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: