5 OD 5 – Nove HUOJ Grand PRix nagrade u našoj vitrini

Nizu nagrada i priznanja koje smo tijekom godina zaslužili i osvojili zahvaljujući uspješnim suradnjama s našim klijentima dodali smo pet novih.

HUOJ Grad PRix 2023. godine za nas će tako ostat u posebnom sjećanju. Nakon cjelogodišnjeg rada, niza uspješnih projekata i izazova s kojima smo se susretali, struka je prepoznala projekte koje smo razvijali i provodili s našim klijentima.

Na ovogodišnje natjecanje te nagradu Grand PRix koju dodjeljuje krovna strukovna organizacija u Hrvatskoj prijavili smo ukupno pet projekata te za sve njih osvojili nagrade, postavši tako agencija s najviše osvojenih nagrada ovogodišnjeg izdanja.

Projekti i suradnje s kojima smo osvojili srebrnu plaketu su:

  • Sajam zdravlja "Štampar u tvom kvartu" Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u kategoriji – Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi i ustanovama;
  • Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja – kampanja „Promjena počinje pozivom“ Udruge za podršku žrtvama i svjedocima u  kategoriji – Grand PRix za odnose s javnošću u udrugama i nevladinim organizacijama;
  •  „Sit&Meet – Staza hrvatskih velikana“ tvrtke TIME FRAME d.o.o. u kategoriji – Grand PRix za odnose s javnošću za mala i srednja trgovačka društva

Uz navedeno, stručnjaci i članovi žirija prepoznali su te broncom nagradili i sljedeće projekte:

  • Pozicioniranje KONČARA kao visokotehnološke europske tvrtke za klijenta KONČAR d.d. u kategoriji – Grand PRix za odnose s javnošću za velika trgovačka društva;
  • „Istravirgin – 16. dani mladog maslinovog ulja“ Grada Vodnjana u  kategoriji – Grand PRix za komunikaciju događanja

Nagrada HUOJ Grand PRix prije svega je priznanje stručnjacima i kolegama, ali i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti. Dodatna vrijednost nagrade je edukacija i usavršavanje koje proizlazi iz razmjene iskustva i znanja kroz prezentaciju komunikacijskih projekata.

Na ovogodišnji natječaj Grand PRix 2023. pristiglo je ukupno 49 prijava, a iznimno smo ponosni što je naš vrijedni i kreativni tim za svih pet prijava bio nagrađen. Još jednom zahvaljujemo našim klijentima na povjerenju i čestitamo svima na osvojenim nagradama!

Politika kolačića

Za pravilno funkcioniranje ove web stranice i kako bi unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Politika kolačića

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: